PIM 2017: Få fuld kontrol over data - alternativet koster

Med

Præcise søgeresultater, god kundeservice, effektiv ordrehåndtering og ordrestørrelse i butikken ligger alle under for ét centralt element; datakvaliteten i din forretning. Få indblik i hvorfor masterdata og Product Information Management spiller hovedrollen i forretningskritisk e-commerce.

25. oktober 2017

Kl. 09:00 - 10:30

Højbjerg

14 pladser tilbage

1. november 2017

Kl. 09:00 - 10:30

Frederiksberg

14 pladser tilbage

Målgruppen

Seminaret er for IT-chefer, marketingchefer eller e-commerce ansvarlige i større danske virksomheder. 

Det handler seminaret om

Teknologichef Adam Peter Nielsen præsenterer løsninger på dataudfordringer, uden at du falder i søvn, og gennemgår de bedste løsninger på PIM (product information management) og datahåndtering i praksis. 

Seminaret har fokus på PIM som værkstøj til forretningsudvikling og kræver ikke udvikler-kompetencer eller praktisk erfaring med systemer i forvejen.

Andre seminarer

Inbound marketing i praksis

24. oktober 2017

Flere og flere kigger mod inbound marketing, fordi massebudskaber og tilfældigt spredte annoncer ikke længere trænger igennem muren af støj. Mere fokus på aktiviteter, som tiltrækker og opkvalificerer leads til salg er fremtiden. Men skal du nødvendigvis investere flere hundrede tusinde i store marketing hubs for at være med på inbound-bølgen? Svaret er nej.

Læs mere

Få ledelsen til at investere mere digitalt

31. oktober 2017

Vis ledelsen, hvordan investeringer i onlinekanalen leder jer nærmere virksomhedens mål og forbedrer bundlinjen - fx via business cases.

Læs mere

Heldagskursus: Business Intelligence og dine egne data

1. november 2017

Novicell tilbyder et heldagskursus i det moderne self-service business intelligence værktøj, Microsoft Power BI. På kurset lærer du at lave rapporter og bygge dashboards på jeres egne data, så du ser, hvordan BI kan skabe nye værdifulde indsigter og handlegrundlag ud fra jeres eksisterende data. Kurset koster 3.000 kr.

Læs mere