Seminarer efteråret 2017

I foråret 2017 fik 552 online interesserede ny inspiration og gode råd til deres digitale forretningsudvikling på Novicells seminarer. Og nu er vi klar med efterårets seminarprogram med 5 helt nye emner.

Seminarerne henvender sig til dig, der sidder med ansvaret for online forretningsudvikling i en større virksomhed. Oplæggene kræver ikke en specifik teknisk indsigt og tager udgangspunkt i konkrete metoder, værktøjer og cases.

Seminarerne er gratis.

Afholdes i: Højbjerg, Frederiksberg, Middelfart
Næste seminar: 4. december 2017

Efterhånden er du nok klar over, at Persondataforordningen rammer i 2018. Din virksomhed vil sikkert også gerne have en plan for, hvordan I griber det an. IT-arkitekt Asger Laursen hjælper dig med at starte processen op.

Udgangpunktet er, at du kender baggrunden for Persondataloven i forvejen. På seminaret skitserer Asger en handlingsplan, du kan bruge internt i din organisation, og han deler også konkrete eksempler og vigtige overvejelser, du skal gøre dig. 

Afholdes i: Højbjerg, Frederiksberg
Næste seminar: 5. december 2017

Novicell tilbyder et heldagskursus i det moderne self-service business intelligence værktøj, Microsoft Power BI. På kurset lærer du at lave rapporter og bygge dashboards på jeres egne data, så du ser, hvordan BI kan skabe nye værdifulde indsigter og handlegrundlag ud fra jeres eksisterende data. Kurset koster 3.000 kr.