Seminarer foråret 2018

Nu er vi klar med tre nye eksperter, som i løbet af foråret afholder seminarer i både Aarhus, København og Middelfart. Læs mere om de enkelte seminarer og se datoerne nedenfor.

Afholdes i: Højbjerg, København Ø, Middelfart
Næste seminar: 28. februar 2018

IT-arkitekt Asger Laursen gennemgår udvalgte trends inden for teknologi og digital marketing. Vi dykker ned i tendenserne og inspirerer til nye digitale tiltag - så du ikke bliver overhalet af konkurrenterne i 2018.

Afholdes i: Højbjerg, København Ø, Middelfart
Næste seminar: 11. april 2018

Teknologichef Adam Peter Nielsen anbefaler strategier og platforme inden for ecommerce. Hvilke muligheder opstår i 2018? Og hvordan bliver du klar til fremtidens markedsdynamikker og international handel?

Afholdes i: Højbjerg
Næste seminar: 27. februar 2018

Hvorfor bør du arbejde struktureret med data i forhold til PIM-systemer og Persondataforordningen (GDPR)? Og endnu mere vigtigt - hvordan? Vi sætter fokus på Dynamicweb som all-in-one ecommerce platform, hvor netop GDPR og særligt PIM har været platformens helt store udviklingstiltag i løbet af det seneste år.

Tilmeld dig seminaret, hvor Novicell giver sit bud på Dynamicweb-platformens styrker sammenlignet med andre alternativer.

Afholdes i: Højbjerg
Næste seminar: 12. april 2018

På seminaret præsenterer Jens Hagbard Grønkjær, Business Intelligence Manager ved Novicell, hvordan data fra tidsregistrering giver værdifuld indsigt - og i sidste ende løfter bundlinjen.